SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da Ağrılılar Kültür Derneği kuruldu

Bu haber 07 Şubat 2024 - 3:38 'de eklendi.

Torbalı Ağrılılar Kültür Derneği 21 Aralık 2023 tarihinde kuruluşunu, ilçede ikamet eden kamu kuruluşunda görev yapan ve iş adamlarının öncülüğünde talep üzerine tamamdı. Derneğin kurucu başkanı Suat Aykol oldu

UZUN süredir bir faaliyet ve etkinlik alanında nasıl bir yol izlenecek için gerekli istişare yaptıklarını söyleyen Aykol, “İller arasında ve de Torbalı’da yaşayan Ağrılıların örf, adet ve kültürünü tanıtmak 81 ilin sofrasını kültürünü bir araya getirip, güzelliklerimizi birbirimize yaşatmak ve tanıtmak amacıyla faaliyetlerde bulunacağız. Önümüzdeki günlerde birbirinden değerli 30’a yakın yönetim kurulu üyelerini bir program dahilinde (yıl içinde yapılacak faaliyetleri ve yönetim kurulu üyelerini) tanıtacağız. Torbalı’da ve Türkiye’de ilklere imza atacağız. Birlik beraberlik ve kardeşlik ve soframızı paylaşma anlamında güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.