SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da afet risklerinin azaltılması için etkinlik düzenlendi

Bu haber 11 Ekim 2023 - 8:11 'de eklendi.

Birleşmiş Milletler tarafından “Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü” ilan edilen 13 Ekim, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okul ve kurumlarda farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli faaliyetlerle  yapıldı.

BU faaliyetler kapsamında, İşyeri Sağlık ve Güvenlik Bürosunca Zeliha Ömer Genç Kızılay Anaokulunda “Tatbikat Oyunu” etkinliği düzenlendi.

İLÇE Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun’un da iştirak ettiği etkinlikte çocukların hazır bulunuşluk seviyelerine göre afet acil durum eğitimi verildi.

BİRLEŞMİŞ Milletler Genel Kurulu, 1989 yılında, “Uluslararası Afet Risklerinin Azaltılması Günü” olarak 13 Ekim gününü ilan etti. Her yıl, bu özel günde düzenlenen faaliyetlerle Dünya genelinde, afet risklerinin tespiti ve azaltması konusunda farkındalık oluşturuluyor. Özel günün bu yıl ön plana çıkarılan teması, küresel risk azaltma faaliyetlerine yol gösteren Sendai Afet Risk Azaltma Çerçevesi (2015-2030) Hedef G oldu. AFAD, hayata geçirdiği projelerle ve uygulamaya geçirdiği planlarla Hedef G’ye büyük ölçüde ulaştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.