SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da adım başı dilenci

Bu haber 18 Temmuz 2022 - 22:40 'de eklendi.

Torbalı’da adeta dilenci patlaması yaşanıyor. Özellikle Perşembe Pazarında ve Cuma namazı çıkışı yoğunlaşan dilenci sayısı vatandaş isyan ettirdi.

HER geçen gün sayıları artan dilenciler, özellikle cami, Pazar yerleri ve banka önlerini mesken tutarak vatandaşlardan para ve yardım dileniyor. Genç, yaşlı, çocuk, hatta kucağında 9 aylık bebeğiyle dikkat çeken dilencilere müdahale edilmemesine tepki gösteren vatandaşlar, yetkililere sitem etti.

ADIM başı dilenciye rastlanan şu günlerde aynı yoğunluk İtfaiye Kavşağı, Kemalpaşa Kavşağı ve Bayındır Kavşağı’nda da yaşanıyor. Dilenciler kırımızı ışıkta duran sürücüleri rahatsız ediyor.

DİNİ DUYGULAR İSTİSMAR EDİLİYOR

DİNİ duyguların istismar edilmesine tepki gösteren vatandaşlar, bu konuda önlemlerin artırılmasını istiyor. Dilenci sayısının her geçen gün arttığını belirten vatandaşlar, “Özellikle Cuma günleri cami önlerinde yoğunlaşan dilenciler, camiye ibadete gelen insanları ruhen rahatsız ediyorlar.

CUMA günleri cami önlerinde dilenen çoğu dilenciler Torbalı dışından geliyor. Bu da bu kişilerin bu işi meslek edindiklerini gösteriyor. Yetkililerin halkın dini duygularını istismar eden bu kişilerle ilgili önlem alması gerekiyor. Dini duygular istismar edilmemeli” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.