SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da 5 bin kişiye konferans verilecek

Bu haber 10 Mayıs 2024 - 8:12 'de eklendi.

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü mesleki eğitimin yaygınlaştırılması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor.  Daha önce ilçede görev yapan tüm rehber öğretmenlere yönelik yapılan toplantılardan sonra şimdi de okul yöneticileri, öğretmenler,  veliler ve öğretmenlere yönelik bir dizi konferanslar verilecek.

ÜNLÜ BİR İSİM TORBALI’YA GELİYOR

YAKLAŞIK 5 bin kişiye konferans vermek üzere Uzman Psikolog Ali Osman Şaş Torbalı’ya davet edildi. Eğitim alanında bir çok çalışması Milli Eğitim Bakanlığınca uygulanmaya değer görülen Ali Osman Şaş, 13-14 Mayıs tarihlerinde Torbalı’da konferanslar verecek.

TORBALI İsmail Uygur Kültür ve Sanat Merkezinde (BKM) yapılacak konferanslar toplam 6 oturum olarak organize edildi. 2 aydan beri hazırlıkları yapılan organizasyon kapsamında Torbalı’da öğrenim gören ve bu yıl mezun olarak liseye geçecek olan 3400 öğrenci konferansa katılacak. Sadece öğrencilere yönelik 4 oturum için tüm okul müdürlükleri taşıma organizasyonlarını tamamladı. Ayrıca Okul müdürleri, müdür yardımcıları, rehber öğretmenler, branş öğretmenleri ve öğrenci velileri için de yapılacak olan konferanslar için tüm resmi izinler alındı.

13-14 MAYIS konferanslarının ardından Mayıs ayı sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Mesleki Eğitim Fuarı düzenlenerek ilçede mesleki eğitime yönlendirme faaliyetlerine devam edilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.