SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da 48 bin yardımcı kaynak öğrencilere ulaştı

Bu haber 14 Mayıs 2023 - 23:07 'de eklendi.

Torbalı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen 48.497 adet test kitabı öğrencilere ulaştırıldı.

MİLLi Eğitim Bakanlığı, öğrenci ve öğretmenlere destek olmak amacıyla Torbalı’ya yardımcı kaynağı kitap olarak bastırıp öğrencilere ücretsiz ulaştırdı.

BAKANLIK, tüm sınıf ve kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime devam ederken öğrenci ve öğretmenlere destek olmak amacıyla kaynak çeşitliliğini artırma kararı almıştı. Karar çerçevesinde, her ayın ilk haftası hazırlanan destek paketi de internet üzerinden yayımlanmaya devam ediyor.

BU kapsamda yardımcı kaynakları, önceki gü Torbalı’da ücretsiz olarak tüm öğrencilere ulaştırıldı. Milli Eğitim Bakanlığı, ekim ayından bugüne kadar toplam 23 milyon 518 bin yardımcı kaynağı, kitap olarak bastırıp öğrencilere ücretsiz ulaştırdığı açıklandı.

YARDIMCI kaynak destek paketinde çalışma soruları, örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, LGS kasım ayı örnek soru kitapçığı ve YKS’ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.