SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da 38 bin 313 öğrenci karnelerini aldı

Bu haber 21 Ocak 2023 - 0:25 'de eklendi.

Torbalı’da eğitim gören 38 bin 313 ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi bugün karnelerini alarak sömestr tatiline girdi. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın birinci yarısını tamamlayan öğrenciler, 16 günlük tatilin ardından 6 Şubat Pazartesi günü tekrardan ders başı yapacak

TORBALI’DA yer alan 181 okulda eğitim gören 38 bin 313 ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi dün karnelerini alarak sömestr tatiline girdi. 2023-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk yarısını tamamlayan öğrenciler 16 günlük tatilin ardından yeniden ders başı yapacak. Notları iyi gelen öğrenciler karnelerinin yanında takdir, teşekkür ve onur belgeleri gibi belgeler alırken, notları kötü gelen öğrenciler ise ikici dönemde daha fazla çalışarak notlarını düzeltmeye gayret etme sözü verdiler.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Karne Programı Sultan Abdülhamit İlkokulunda Kaymakam Ercan Öter, Kıymetli İlçe Protokolü ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya’nın katılımlarıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmaları İlçe Millî Eğitim Müdürü Atila Işıkkaya ve İlçe Kaymakamı Ercan Öter yaptı.

İLÇE Millî Eğitim Müdürü Atilla Işıkkaya konuşmasında ’’2022-2023 Eğitim Öğretim yılı ilk dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Bugün öğrencilerimiz sömestr tatiline girecekler ve Torbalı’da 37.829 öğrencimizin karne sevincine paydaş olmaktan dolayı bizler de heyecanlıyız. Başarıyla geçen bir eğitim-öğretim dönemini güzel anılarla geride bırakıyoruz. Okullarımız ve kurumlarımız sanat, spor, resim vb. çeşitli alanlarda ve branşlarda çok önemli başarılar elde ettiler. Konuşmama bu başarılarda emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ederek başlamak istiyorum” dedi.

AKIL ve Zeka Oyunları İlçe Finalinde 1.lik ödülü alan öğrencilere ve Ses Yarışmasında ödül alan öğrencilere hediyelerini Kaymakam Ercan Öter ve protokol üyeleri takdim etti. Program bitiminde sınıflarda karne dağıtımı gerçekleşirken, bir sınıf öğrencilerinin karnelerini Kaymakam, protokol üyelerimiz ve Milli Eğitim Müdürü verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.