SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da 30 Ağustos zaferi ‘Yeni Türkü’ konseriyle kutlanacak

Bu haber 23 Ağustos 2023 - 8:35 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde Kurtuluş Savaşı ve Türk Tarihi’nin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz’un 101. Yıldönümü coşkusunu, Torbalı Belediyesi Ayrancılar’da Yeni Türkü konseri ile kutlayacak.

30 AĞUSTOS Zafer Bayramı, Torbalı’da coşkuyla kutlanacak. 30 Ağustos Çarşamba günü yapılacak olan konser Ayrancılar Meydanı’nda saat 21.00’da başlayacak.

TORBALI halkı, Torbalı Belediyesi’nin dağıttığı bayraklarla yeni Türkü’nün söyleyeceği şarkıları hep bir ağızdan söyleyecek.

BAŞKAN TEKİN’DEN DAVET

ZAFER ve kurtuluşun 101. yılını tüm Torbalılılar ile birlikte kutlayacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Tarihimizin en önemli zaferlerinden olan Büyük Taarruz’un 101. yılında Cumhuriyetimize ve Atamıza sahip çıktığımızı göstereceğiz. Tüm Torbalı halkını, Ayrancılar’da gerçekleşecek olan konserimize bekliyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.