SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da 3 gün doya doya tiyatro

Bu haber 16 Ocak 2023 - 23:35 'de eklendi.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Torbalı Tiyatro Günleri dün akşam perde dedi. Bir kitap karşılığında tüm oyunlar ücretsiz olacak.

BUGÜN ve yarın da gerçekleşecek olan 3. Torbalı Tiyatro Günleri oldukça anlamlı bir kampanyaya da ayak oluyor. Köy okullarının kütüphanelerinde yaşanan kitap sorununa da dikkat çekmek isteyen Torbalı Belediyesi, bu gösteriler öncesi bilet olarak sanatseverlerden kitap bağışı kabul edecek.

KÖY OKULU KÜTÜPHANELERİ KİTAPLA DOLACAK

SADECE bir kitapla birbirinden özel gösterileri izleme fırsatı bulacak olan sanatseverler bir yandan da köy okulu kütüphanelerinin raflarını da kitapla doldurmuş olacak.

ÜÇ GÜN SÜRECEK

DİONYSOS Tiyatro’nun hazırladığı ‘Fareler ve İnsanlar’ isimli tiyatro oyunu ile başlayan Tiyatro Günleri’nin bu akşamki ikinci gününde Bodrum Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Uçurtmanın Kuyruğu’ oyunu sahnelenecek. Kapanış günü ise Meddah isimli oyunuyla ünlü tiyatro sanatçısı Mehmet Esen, Torbalı’da sanatseverlerin karşısına çıkacak.

KİTAP BAĞIŞLA, TİYATROYE ÜCRETSİZ GİR

OYUNLAR İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da sahnelenecek. Oyun öncesi Kültür Merkezi girişindeki stantlara kitap bağışında bulunan herkes ücretsiz giriş yapabilecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.