SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da 23 Nisan kutlamaları başladı

Bu haber 22 Nisan 2021 - 0:20 'de eklendi.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklar 23 Nisan Bayramı’nı evlerinden kutlayacaklar.

KÜRESEL salgın nedeniyle geçen yıl bayram sevincini evlerinden kutlayan öğrenciler bu yıl da kutlama programlarını online olarak evden takip edecekler. Tüm okullarda 23 Nisan haftasında kutlamalar başladı.

KUTLAMA VİDEOLARI HAZIRLANIYOR

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alınan kararla tüm okul müdürlükleri 23 Nisan Bayramı kutlamalarını online etkinlikler düzenleyerek kutlayacaklar. 23 Nisan günü evlerinden balkonlardan ve pencerelerinden saygı duruşu ve İstiklal Marşına katılacak olan öğrenciler bayram sevincini küresel salgına rağmen yaşayacaklar.

DİGER yandan tüm okullarda öğrenciler 23 Nisan konulu videolar hazırlayarak sosyal medyalarda paylaşıyorlar. Öğrencilerin şiir okudukları, 23 Nisan şarkıları söyledikleri videolar internet paylaşım sitelerine renk katıyor. Okullar tarafından hazırlanan tüm videolar Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü YouTube kanalında da yayınlanıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.