SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da 2 yılda 183 bin ton asfalt döküldü!

Bu haber 28 Ocak 2021 - 10:33 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi tarafından ilçede 2 yılda 182.530 ton asfalt döküldü. Belediye, bu hizmeti ilçenin farklı noktalarında yer alan bilboardlarda vatandaşa duyurdu.

TORBALI Belediyesi yetkilileri yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Makine parkı ve teknik bakımdan güçlü bir belediye olduk” dedi. Asfaltlama faaliyetleri için yoğun mesai harcayan Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki mahallelerde asfaltsız tek bir sokağın kalmaması hedefleniyor.

ASFALT SORUNU TAMAMEN TARİH OLACAK

İLÇEDE asfalt sorununu tamamen ortadan kaldırmayı hedeflediklerini vurgulayan yetkililer, “İlçenin merkezindeki caddelerdeki yol kalitesiyle Torbalı’nın en ücra köşelerindeki yolların kalitesi aynı olacak. Torbalı’nın asfalt sorunu tamamen tarih olacak” denildi. Belediye, ilçenin dört bir yanında yer alan bilboardlarda yapılan asfaltlama çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.