SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da 120 merdivenlik çile!

Bu haber 24 Şubat 2022 - 1:58 'de eklendi.

İlçedeki üstgeçitler engelli ve yaşlılar için tam bir çileye dönüştü. Üstgeçitteki asansör devamlı bozulduğu için, vatandaşlar her seferinde 120 basamaklı merdiveni çıkmak zorunda kalıyor.

İLÇEDE en merkezi bölgedeki üst geçitteki asansör devamlı bozulunca, üst geçidi kullanmak zorunda kalan yaşlı, hasta ve engelliler her defasında 120 basamaklı merdiveni çıkmak zorunda kalıyor. Torbalı’nın batı yakasında başta Kaymakamlık, Postahane, Nüfus Müdürlüğü, eski Jandarma binası ve okul olmak üzere birçok kuruma ulaşmak isteyen diğer yakasındaki yaşlı, engelli, çocuklu kadınlar asansör çalışmadığı için 120 basamaklı merdiveni aşarak karşıya geçmek zorunda kalıyor.

İZBAN’IN ilçeyi ikiye ayırmasından sonra, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Orman İşletme Şefliği, Askerlik Şubesi gibi kurumların yanı sıra 3 lise, 3 ilkokul ve bir anaokulu da Torbalı’nın batı yakasında kaldı. Asansörün bozuk olması nedeniyle özellikle engelliler, yaşlılar, hamile ve çocuklu kadınlar büyük sıkıntı yaşıyor. Engelliler karşıdan karşıya geçemezken, çocuk arabası ya da pazar arabası olanlar ise arabalarını kucaklamak zorunda kalıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.