SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı, Yıldırım Baytekin’i bağrına bastı

Bu haber 11 Aralık 2023 - 20:32 'de eklendi.

CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, çalışmalarını sokağa dökerek halkın desteğini arkasına aldı

SEÇİM sürecini sadece kurumlarla sınırlamayan CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin, sokaklarda dolaşarak vatandaşın takdirini topladı. Kimi Torbalılının öğretmeni, kimisinin ağabeyi, kimisinin kardeşi olarak karşılanan Yıldırım Baytekin’i Torbalı halkı bağrına bastı. Her gittiği yerde bir öğrencisini ve velisini gören Yıldırım Baytekin, eski öğrencilerinin de velilerinin de desteğini arkasına aldı. Aktif olarak meclis üyeliğine devam eden Yıldırım Baytekin, aday adaylığı seçimi öncesinde de Torbalı için çalışmalarını sürdürüyordu. Bu sebeple vatandaştan olumlu dönüşler alan Yıldırım Baytekin, halkın desteğini de arkasına alarak çalışmalara kaldığı yerden devam ediyor.

“HALKIN PARTİLİSİ”

VATANDAŞLARI tek tek gezerek herkesin derdini dinleyen CHP Torbalı Belediye Başkan Aday Adayı Yıldırım Baytekin’e Torbalılılar “Sadece Halk Partili değil, halkın da partilisi yakıştırmasını yaptılar.” Aldığı olumlu yorumlardan dolayı mutlu olduğunu belirten Yıldırım Baytekin, “Torbalı halkının bizi göreve çağırdığını görüyoruz. Göreve layık görüldüğümüz gün bu teveccühe layık olmak için çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.