SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Verde’ye birincilik ödülü

Bu haber 03 Eylül 2021 - 0:05 'de eklendi.

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi ve Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği, 2020 yılında EZZİB’ten en çok ihracat gerçekleştiren üç firmayı ziyaret ederek, ödüllerini verdi. Bu kapsamda en fazla ihracat olan Torbalı firması Verde’de birincilik ödülünü aldı

2020 yılında sektör olarak Türkiye’de 271 milyon dolarlık zeytin ve zeytinyağı ihracatı gerçekleştirildi. Bu kapsamda Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi ve Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Başkanı Davut Er, 2020 yılında en fazla ihracat yapan 3 zeytin yağ firmasını ziyaret ederek ödüllerini verdi.

TORBALILI firma olan Verde Yağ Besin Maddeleri San. ve Tic. Anonim Şirketi en fazla ihracat yapan şirket olarak birincilik ödülünü aldı.   İkincilik ödülünü Savola Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi alırken üçüncü ise Surtaş İşletmecilik İnşaat San. ve Nakliyat Ltd. Şti. oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.