SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı ve İzmir adayları ne zaman vitrine çıkacak?

Bu haber 06 Şubat 2024 - 0:31 'de eklendi.

Cumhuriyet Halk Parti’nde 29 Ocak tarihinde açıklanan Torbalı adayı Övünç Demir ve İzmir’in tüm ilçe adaylarının vitrine çıkacağı tarih belli oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katılımları ile gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısının 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yapılmasın planlandığı öğrenildi

CUMHURİYET Halk Partisi’nde 31 Mart yerel seçimleri kapsamında 29 Ocak tarihinde Parti Meclisi tarafından açıklanan İzmir adayları sonrasında gözler ‘aday tanıtım toplantısı’nın ne zaman yapılacağına çevrilmiş durumda. AK Parti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile adaylarını geçtiğimiz günlerde tanıtırken, Cumhuriyet Halk Partisi’nde de adayların vitrine çıkacağı tarih belli oldu.

ADAYLAR 14 ŞUBAT’TA VİTRİNE ÇIKIYOR

EDİNİLEN bilgilere göre CHP ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısının 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yapılması planıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımı ile gerçekleştirilecek toplantı Halkapınar Spor Salonu’nda düzenlenecek.

ASLANOĞLU: GENEL BAŞKANLA TEYİTLEŞTİK

SONSÖZ TV’de konuyla ilgili konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise süreçle ilgili, “Dün bir taziye ziyareti için İzmir’deydi Genel Başkan. Adaylarımız yeni belli oldu. Gelecek hafta içinde uygun günde aday tanıtım için planlamamız var. Günü bizim için belli. Çalışmaları

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.