SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı ve Buca’daki uyuşturucu operasyonlarına 2 tutuklama

Bu haber 28 Kasım 2021 - 2:56 'de eklendi.

Buca ve Torbalı ilçelerinde jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 3 şüpheliden adliyeye sevk edilen 2´si tutuklandı.

İL Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, savcılıkların talimatları doğrultusunda, Buca ve Torbalı ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik 25 Kasım’da operasyon düzenledi. Buca’nın Dumlupınar Mahallesi’nde yaşayan E.U.’nun evinde yapılan aramada; 13 kök skunk bitkisi, 1 kilo skunk maddesi, 2 iklimlendirme çadırı ile havalandırma cihazı, 7 LED ısıtıcı, 4 zaman ayarlı priz, 2 termometre, 2 havalandırma borusu, 2 PH ölçüm cihazı ve 32 litre sıvı gübre ele geçirildi.

TORBALI’NIN Ayrancılar Mahallesi’nde ise B.A. ve Ö.K.’nin iş yeri ve araçlarında özel eğitimli narkotik köpekleriyle yapılan aramada yaklaşık 1 kilo kristal olarak tabir edilen uyuşturucu madde metamfetamin ele geçirildi.

GÖZALTINA alınan şüphelilerden adliyeye sevk edilen B.A. ve Ö.K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. E.U.’nun jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.