SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı ve Ayrancılar’ın Mondial – Tvs – Cf Moto’nun tek yetkili bayisi

Bu haber 11 Mart 2024 - 22:43 'de eklendi.

Torbalı’da ve bölgede yüzde yüz müşteri memnuniyeti parolasıyla hizmete veren Armas Motor, Torbalı’dan sonra Ayrancılar mağazasıyla da hizmetinizde olmaya devam ediyor.

MONDİAL, TVS ve CF Moto’nun tüm modellerini bulabileceğiniz showroom, Torbalı’da Aydın – İzmir yolu üzerinde ve Ayrancılar’da ise Bankalar Caddesi’nde Şekerbank yanında yer alıyor. Torbalılı motosiklet tutkunlarını showrooma özel olarak davet eden firma, Tire, Ödemiş, Bayındır, Aydın, Kuşadası, Selçuk ve İzmir merkeze ücretsiz motosiklet teslim desteği de veriyor!

TORBALI’NIN TEK YETKİLİ BAYİSİ

DENEYİMLİ girişimciler Ufuk Altay ve Tuğhan Yıldırım tarafından kurulan Armas Motor, sektöre iddialı bir giriş yaptı. Motosiklet tutkunlarının öncelikli tercihi olan Mondial, TVS ve CF Moto’nun ATV, scooter, enduro, racing, gibi neredeyse tüm kategori ve modellerini, büyük bir showroom çatısı altında toplayan Armas Motor, Torbalı’nın tek yetkili bayisi olarak öne çıkıyor.

TÜM MOTOSİKLET MODELLERİNİ LİSTE FİYATINDAN SATIŞA SUNUYOR

YÜZDE yüz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hizmet veren Armas Motor, tüm motosiklet modellerini liste fiyatından satışa sunuyor. İşletmeciler Ufuk Altay ve Tuğhan Yıldırım, “Armas’ta, motosikletinizi alırken, sürpriz yaşamazsınız! Modelleri görmek için Armas Motor’a uğrayabilir ya da telefonla bilgi alabilirsiniz” diye konuştu.

Merkez: Ertuğrul Mh. Aydın Cd. No: 212 Torbalı İZMİR

Şube Ayrancılar : Bankalar Caddesi  – Ayrancılar – Torbalı İZMİR

Telefon: 0 232 856 30 35 – 0 530 942 54 18 — 0532 240 57 31

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.