SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı ve 7 ilçede tefecilikle suçlanan 8 kişi gözaltına alındı

Bu haber 22 Haziran 2021 - 21:14 'de eklendi.

İzmir’de tefecilik suçunu islediklerine dair haklarında ihbar ve şikâyet bulunan 19 şüpheli hakkında başlatılan soruşturma kapsamında, suç oluşturan 30 farklı eylem gerçekleştirdikleri tespit edilen 10 kişiden 8’i yakalanarak gözaltına alindi.

İZMİR Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tefecilik suçunu islediklerine dair haklarında ihbar ve şikâyetler bulunan 19 şüpheli hakkında başlatılan soruşturma kapsamında; 10 şüphelinin suç oluşturan 30 farklı eylem gerçekleştirdikleri tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi amacı ile İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından bugün şüphelilere ait mahallerde arama ve gözaltı talimatı verildi.

İL merkezinde 4, Bergama ilçesinde 4, Aliağa ilçesinde 1 ve Torbalı ilçesinde 1 adreste yapılan aramalarda suç konusu olan 2 adet defter, 5 adet senet fotokopisi, 4 adet ajanda, 1 adet kase, 143 adet bos senede el konuldu. 10 şüpheliden 8’i gözaltına alındı. 2 şüphelinin ise yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.