SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Ülkü Ocakları Başkanı Kürşad Gümüş oldu

Bu haber 01 Mart 2023 - 0:03 'de eklendi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın imzasıyla Ülkü Ocakları Torbalı İlçe Başkanlığı görevine Kürşad Gümüş atandı. Daha önce teşkilat başkanlığı yapan Gümüş, görevi eski başkan Murat Çetin’den devraldı.

ESKİ Başkan Murat Çetin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘Ülkü Ocakları Torbalı İlçe Başkanlığına Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin takdirleri ile 1.5 yıllık süreçte birlikte yol yürümekten şeref duyduğum Kürşad Gümüş reisimiz atanmıştır. Cenab-ı Hakk yar ve yardımcısı olsun, kılıcı keskin olsun.

17 YIL önce ayak bastığım kutlu dergahımızda çok az kişiye nasip olabilecek bu şehitler makamına layık görülmenin onur ve şerefini, lidere sadakat ve teşkilata hizmet bilinciyle, bir zamanlar değil her zaman Ülkücü Milliyetçi hareketin bir neferi olarak devam ettirmeyi Cenab-ı Hakk nasip etsin.

GÖREV yaptığım süreçte her daim yanımızda olan tüm dava arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. İster istemez kalbini kırdığım herkes hakkını helal etsin, hakkımızın geçtiği varsa da benden yana helal olsun. Allaha emanet olun.’

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.