SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Uğur Kabul Sınavı online yapılacak

Bu haber 12 Ocak 2021 - 8:55 'de eklendi.

BAŞARI yolunda öğrencilerin yanında olduklarının altını çizen Torbalı Uğur Kurs Müdürü Buse Öz, “2020-2021 eğitim yılında da ilçedeki üniversite adayı öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki yıl için 16-17 Ocak 2021 tarihinde online olarak 6,7,8,9,10 ve 11. sınıflara yönelik yapacağımız ücretsiz online Uğur Kabul Sınavına (UKS) tüm öğrencilerin katılımını bekliyoruz” dedi.

KURUM Müdürü Öz, sözlerini şöyle sürdürdü; “Daha iyi bir gelecek için öğrenciler şimdiden UKS’de yerini ayırmalıdır. Yapılacak sınav ile öğrenciler başarı düzeylerini öğrenecekler. Sınava giriş yapacak tüm öğrenciler web sitesinden online olarak ya da kursumuza gelerek UKS başvurusunda bulunabilirler” diye konuştu.

GENEL BİLGİLER

  • Uğur Kabul Sınavı, Türkiye genelindeki tüm 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımına açıktır.
  • Uğur Kabul Sınavı, online sınav platformumuz üzerinden gerçekleşecektir.
  • Sınav, öğrencilerin Türkiye geneli yüzdelik dilimlerini görmelerine ve akademik seviyelerini test etmelerine olanak tanır. Sınav başlamadan önce sınava giriş için gerekli olan kullanıcı adı, şifresi ve sınava girilecek web adresi hazır bulundurulur.
  • Online sınav platformumuza giriş için kullanılacak web adres linki, kullanıcı adı ve şifre bilgileri, kayıt esnasında paylaşılan veli iletişim bilgileri kısmındaki e-posta ve telefon numarasına gönderilecektir. Gönderimler, 15 Ocak Cuma günü yapılacaktır.
  • Her öğrenci kendi alanındaki sorulardan sorumludur.
  • Sınava son başvuru tarihi 13 Ocak 2021’dir.
  • Sınav sonucunun açıklanma tarihi 22 Ocak 2021’dir.
  • Katılım kontenjanla sınırlıdır.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

  • Uğur Kurslardan veya web sitesi üzerinden bireysel olarak www.ugurkurs.com.tr/uks adresinden kayıt yapılabilir.
  • Kayıt formuna tüm bilgiler eksiksiz ve doğru bir şekilde girilmelidir.
  • Kayıt formunda veli bilgilendirme bölümünde bulunan veli e-posta ve telefon numarasına doğrulama e-postası gönderilir.
  • Uğur Kurslarda öğrenimine devam eden öğrencilerimiz de sınava katılmak için www.ugurkurs.com.tr/uks adresinden sınava kayıt yaptırmalıdır.

SON başvuru tarihi 13 Ocak olup  öğrenciler detaylı bilgi için www.ugurkurs.com.tr  web sitemizi inceleyebilir. Web sitemizde sınava dair sıkça sorulan sorular, sınav konuları gibi bilgiler yer almaktadır.’ Yapılacak olan sınavın tüm ülke genelinde yapıldığını ifade eden Buse Öz, yapılacak UKS sınavı ile öğrencilerin Türkiye geneli başarı sıralamalarının belirleneceğini söyledi. Son olarak Buse ÖZ ‘ Bu sınav ülkemizin başarı grafiğini ortaya koymada önemli bir veri kaynağı olacaktır. Sınava katılacak tüm öğrencilere şimdiden başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

TORBALI UĞUR KURS’TA DERSLER UZAKTAN EĞİTİM SAYESİNDE BAŞARIYLA DEVAM EDİYOR

TORBALI Uğur Kurs, koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle okullara ara verilmesinden dolayı, uzaktan ve online eğitimlerine kesintisiz olarak devam ediyor. Öğretmenler dijital ortamda öğrencileri ile  bir araya gelerek hem motivasyonlarını hem de öğrenme süreçlerini arttırıyor. Torbalı Uğur Kurs Öğretmenleri, evlerinde hazırladıkları ders programları ile öğrencilerin eğitimine katkı sunmaya devam ediyor.

TORBALI Uğur Kurs Müdürü Buse Öz ise şunları söyledi: “Bu sürecin uzamasıyla birlikte eğitim ihtiyacını karşılayacak içerikler devreye sokulmuştur. Rehber öğretmenlerimiz öğrencilerimizi takip ve onlara destek amacıyla velilerimizle sürekli iletişim halindeler. Bunun yanı sıra etüt, soru çözümleri ve birebir derslerimiz de devam etmektedir. Amacımız bu süreçte online eğitimle hem akademik hem de psiko-sosyal desteği devam ettirmek. ‘ şeklinde konuştu. Uzaktan eğitim sürecinde etkin ölçme değerlendirme için online sınavların öneminden bahseden Buse Öz ‘ Tüm kademelerdeki öğrencilerimiz için her hafta düzenli olarak online deneme sınavları gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz YKS ve LGS’ ye eksiksiz hazırlanıyor. Ülke genelinde yapılan online deneme sınavlarımızda tüm öğrencilerimize analizli sınav sonuç karnesi vererek Türkiye geneli başarı sıralamalarını belirleyebiliyoruz. Ayrıca sınav grupları olan 8-12. Sınıflar için YKS ve LGS odaklı hedef belirleme çalışmaları yapıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.