SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Tomato, Turuncu Çember sertifikasını almaya hak kazandı

Bu haber 24 Haziran 2021 - 0:01 'de eklendi.

İZMİR Turizm Hijyen Kurulu’nun belirlediği kriterlere uyan ve ilgili mevzuat çerçevesinde denetimleri başarıyla tamamlamış işletmelere Turuncu Çember sertifikası veriliyor.

BU kapsamda, Torbalı’daki Sadık İleri Bulvarı üzerinde hizmet veren Pizza Tomato da bu sertifikayı almaya hak kazandı. Turuncu Çember, işletmelerin Selluka ödülüne başvurması için de bir ön koşul oluşturuyor. İzmir’in hijyenik ve güvenilir bir turizm destinasyonu olmasını hedefleyen Turuncu Çember sertifikası, İzmir’deki işletmelerin normalleşme sürecine uyumunu kolaylaştırmayı ve Turuncu Çember’e sahip işletmelerin yurtiçi ve yurtdışı platformlarda tanıtımını yaparak İzmir’in turizm sektörüne katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Haklı gurur yaşayan Pizza Tomato Torbalı’nın sahibi Hüseyin Bayrak da konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “Bizler de bunu başarmanın gururu içerisindeyiz. Bugüne kadar yaptığımız eforun ve çalışmanın bir sertifika ile taçlandırılması Torbalı Tomato ailesine gurur vermiştir. Torbalılı hemşehirlilerimiz en iyisini hak ediyor” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.