SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Tiyatro Günleri tüm hızıyla devam ediyor

Bu haber 22 Ocak 2024 - 1:58 'de eklendi.

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleşen Torbalı Tiyatro Günleri, dün muhteşem bir oyunla devam etti. Usta oyuncu Medine Çam’ın yazıp yönettiği “İnsan Merak Ediyor” isimli tek kişilik oyun önceki akşam ilçe sakinleri ile buluştu

İLÇE sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği oyun, izleyicilerden tam not aldı. Tiyatro Günleri’nin son gününde ise dün akşam saat 20:00’da insan Dionysos Tiyatrosu’nun “Mezarcı”  isimli oyunu sahnelendi. Erdem Kopuz’un oynayıp yönettiği tek kişilik oyun İsmail Uygur Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluştu.

TORBALI Belediyesi’nden yapılan açıklamada “4.Tiyatro Günlerimizin finalinde Dionysos Tiyatrosu’nun “Mezarcı” isimli tek kişilik oyunu misafirlerimizle buluştu. Bir kasaba mezarlığının mezarcısının gözünden, ölüme ve yaşama aynı zamandan ve aynı yerden bakma denemesinin anlatıldığı ve usta oyuncu Erdem Topuz’un oynayıp yönettiği oyunumuz büyük ilgi gördü” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.