SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Olgun’dan firma ziyaretleri

Bu haber 23 Haziran 2026 - 8:31 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, ilçede faaliyet gösteren çeşitli sektörlerdeki firmaları ziyaret ederek işletmelerin mevcut durumu, karşılaştıkları sorunlar ve geleceğe yönelik beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ÜRETİM VE TİCARETİN NABZI TUTULDU

BAŞKAN Olgun, Demirayak Makine, Farktek Makine, Infatech Metal, Matege Makina, Metraj Tente, BF Yapı, Yıldız Yapı, Yeliz Erdemir Sigorta ve Aydın Yapı’yı ziyaret ederek firma temsilcileriyle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde işletmelerin faaliyet alanları, üretim süreçleri ve sektörel gelişmeler değerlendirildi.

FİRMALARIN TALEP VE BEKLENTİLERİ DİNLENDİ

ZİYARETLER kapsamında firma yetkililerinin taleplerini dinleyen Olgun, iş dünyasının yaşadığı gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade etti. Görüşmelerde ekonomik gelişmelerin sektörlere yansımaları, üretim ve istihdam süreçleri ile işletmelerin beklentileri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

İŞ DÜNYASIYLA GÜÇLÜ İLETİŞİM

TORBALI Ticaret Odası’nın üyeleriyle sürekli iletişim halinde olmaya önem verdiğini belirten Olgun, işletmelerin karşılaştıkları sorunların çözümüne katkı sunmak ve taleplerini ilgili mercilere iletmek adına saha ziyaretlerini sürdürdüklerini vurguladı.

Başkan Olgun, Torbalı ekonomisine katkı sağlayan tüm firmaların gelişimini önemsediklerini belirterek, üretim yapan, istihdam oluşturan ve ilçenin ekonomik gücünü artıran işletmelerle bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.