SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı tek yürek, büyük maç bugün!

Bu haber 31 Mart 2023 - 23:31 'de eklendi.

Torbalıspor, bir üst lige çıkmak için mücadele ettiği play-off gruplarında bugün Asarlık Gençlikspor ile kader maçına çıkacak. Torbalı 7 Eylül Stadı’nda oynanacak maç öncesi kulüpten ve Tepeköylüler Taraftar Derneği’nden Torbalılılara takıma destek çağrısı geldi

İZMİR Nevzat Güzelırmak Süper Amatör Lig’de başarılı bir sezon geçirerek adını play-off gruplarına yazdıran Torbalıspor, bugün evinde Asarlık Gençlikspor’u ağırlayacak. Bölgesel Amatör Lig yolunda kritik öneme sahip maçtan Torkos üç puanla ayrılarak avantaj elde etmek istiyor. Başarılı teknik adam Ayhan Yıldırım koordinesinde maça hazırlanan Torkos’un bu maçta en büyük kozu yine taraftar desteği olacak.

BU bağlamda hem Torbalıspor yönetimi hem de Tepeköylüler Taraftar Derneği’nden Torbalılı futbol severlere çağrı geldi. Torbalıspor yönetimi, kulübün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Torbalılıları takıma destek olmak için maça çağırırken Tepeköylüler ise, Torbalı’da sokak sokak gezerek ilçe halkını bugün saat 13.00’da stada çağırdı.

“90 DAKİKA BOYUNCA TORKOS’UMUZA GÜÇ VERELİM”

TORBALISPOR’UN Bölgesel Amatör Lig mücadelesinde kritik önem taşıyan maç öncesi taraftara çağrı yapan Tepeköylüler Taraftar Derneği Tribün Lideri Baki Tütüncü, “Yine Torbalıspor ile yatıp Torbalıspor ile kalktığımız bir hafta yaşıyoruz. Kentimizin takımı Cumartesi günü çok önemli bir maça çıkacak. Yönetimden, teknik heyete, futbolculardan sağlık ekibine tüm takım galibiyete odaklanmış durumda. Geriye bir tek iş kalıyor, maç esnasında takıma moral desteği vermek. Bu da biz Torbalılılara düşüyor. Haydi Torbalı, bugü stadımızı dolduralım ve 90 dakika boyunca Torkos’umuza güç verelim. Biz güç verirsek, Torbalıspor bugün bu maçı alır ve BAL yolunda önemli bir avantaj elde eder” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.