SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Şoförler Odası’nda yeni dönem

Bu haber 09 Mart 2022 - 19:45 'de eklendi.

Torbalı Şoförler Odası Başkanı Muhammet Yavaş, bugün mazbatasını alarak görevine başladı. Odada devir-teslim töreni gerçekleşti

TORBALI Şoförler Odası’nda yeni dönem resmen başladı. Muhammet Yavaş ve yeni yönetim bugün mazbatasını alarak görevine başladı. Odada gerçekleşen devir-teslim törenine eski başkan Cıva İsmail Akman da katıldı. Akman yeni başkan Muhammet Yavaş ve yönetime başarılar dilerken, Muhammet Yavaş da teşekkür etti.

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

ÇİÇEĞİ burnunda Şoförler Odası Başkanı Muhammet Yavaş, “Torbalı’da şoför esnafımız açısından yeni bir dönem başlıyor. El birliği ile odamızda bir başarı hikayesi yazacağız. Herkesi kucaklayacak, kapımızı her daim açık tutacağız. Torbalı Şoförler Odası, tüm üyelerimizin, tüm şoför esnafımızın odasıdır. Yeni dönem hepimize hayırlı ve uğurlu olsun, Allah bizleri mahcup etmesin” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.