SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı sınav merkezi oldu

Bu haber 05 Haziran 2022 - 19:53 'de eklendi.

Torbalı Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi kurulduğu günden itibaren il genelinde sınavlara girecek olan öğrencilerin ilk tercihi konumuna geldi.

TORBALI’DA ÖSYM’nin yaptığı sınavlara girecek olan adayların işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla 2019 yılında hizmete giren Torbalı ÖSYM’nin 9 Eylül Meslek Yüksekokulundaki çalışma ofisinde binlerce işlem yapıldı.

ADAYLARIN başvuru ve kayıt yenileme işlemleri başta olmak üzere bütün düzenlemelerinin gerçekleştirildiği merkeze diğer ilçelerden gelenlerin sayısında rekor sayıda artış yaşandı.

ULAŞIM NEDENİYLE TERCİH EDİLİYOR

ÖSYM Başvuru Merkezine sorumluluk alanına Torbalı’ya ek olarak Bayındır ve Selçuk ilçeleri de eklendi. Üç ilçede sınava giren binlerce kişinin taleplerine cevap veren Merkez’e, İzmir’in merkezi ilçelerinden de başvurular gelmeye başladı.

SINAVLARIN yapılacağı okullara ulaşım kolaylığı ve yoğunluğun diğer merkezlere oranla daha az olmasından dolayı tercih edilen Torbalı’yı diğer ilçelerden yaklaşık 1000 kişinin sınav yeri için tercih ettiği öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.