SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı SGK’da EYT yoğunluğu yaşanıyor

Bu haber 04 Mart 2023 - 1:47 'de eklendi.

EYT düzenlemesinin Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından yüzlerce EYT’li Torbalı SGK Müdürlüğü’ne koştu. Vatandaşlar sabahın ilk ışıkları ile SGK önünde kuyruk oluşturdu

TORBALI’DA binlerce kişiyi Türkiye genelinde ise toplamda 5 milyon çalışanı etkileyen düzenlemeden 2023 yılında 2 milyon 250 bin kişi yararlanabilecek.

EYT’LİLER SOLUĞU SGK’DA ALDI

EMEKLİLİĞE hak kazanan vatandaşlar başvurularını e-Devlet ya da SGK üzerinden yapabilecek.  EYT düzenlemesinin Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından yüzlerce EYT’li soluğu Torbalı SGK Müdürlüğü’nde aldı.

YOĞUNLUĞUN ARTMASI BEKLENİYOR

VATANDAŞLAR sabahın ilk ışıkları ile SGK önünde kuyruk oluşturdu. EYT mağdurları haklarının geç de olsa verilmesinden dolayı büyük sevinç yaşadıklarını ifade etti.  Öte yandan yoğunluğun ilerleyen günlerde daha da artması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.