SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı SGK’da EYT yoğunluğu

Bu haber 30 Aralık 2022 - 9:51 'de eklendi.

EYT ile ilgili düzenlemeden sonra Torbalı’da yüzlerce kişi bu sabah gözünü SGK Müdürlüğü’nün önünde açtı. EYT mağdurları bu kez verilen hakları için kuyruk oluşturdu.      

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Beştepe’deki toplantının ardından emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili düzenlemeyi açıkladı. Erdoğan, “Sizlerle paylaşacağımız düzenlemeyle yaklaşık 2 milyon 250 bin vatandaşımız daha emekli olma hakkına kavuşuyor. Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacaktır” dedi.

EMEKLİLİKTE Yaşa Takılanlar düzenlemesinin ayrıntılarının belli olmasının ardından bu sabah yüzlerce EYT mağduru Torbalı SGK Müdürlüğü’ne koştu. Vatandaşlar sabahın ilk ışıkları ile SGK önünde kuyruk oluşturdu.

HAKLARININ geç de olsa verilmesinden dolayı büyük sevinç yaşadıklarını ifade eden EYT mağdurları SGK’yı da hazırlıksız yakaladı. Düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle oluşabilecek yoğun başvuru süreci işlemlerinin hızlı ve sorunsuz tamamlanması için bir dizi yeni önlem almaya başlayan Torbalı SGK sırayla vatandaşları içeri alıyor

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.