SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı – Selçuk yolunda feci kaza

Bu haber 02 Nisan 2023 - 21:23 'de eklendi.

Dün akşam 18:00 sularında Torbalı-Selçuk yolunda feci bir kaza meydana geldi. Yol kenarında durdurduğu aracından inmek üzereyken bir otomobilin çarptığı Eşref Yolcu metrelerce sürüklenerek hayatını kaybetti

TORBALI-Selçuk Yolu’nda dün akşam 18:00 sularında aracıyla yol kenarında bekleme yapan Eşref Yolcu (44) idaresindeki otomobile, aynı istikamette seyir halinde olan Zafer B. idaresindeki otomobil çarpması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Bekleme yaptığı esnada aracından inmek üzereyken aracın çarptığı Eşref Yolcu, metrelerce sürüklenirken araçta bulunan Ayten E. (49) ise ağır yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

AYTEN E.’NİN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

KOLLUK güçleri tarafından yolda güvenlik önlemleri alınırken, sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede Eşref Yolcu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz adamın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan Ayten E. ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalelerin ardından Ayten E.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.