SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Selanik Göçmen Romanları Derneği Başkanı İdris Uzunkol oldu

Bu haber 24 Ocak 2024 - 0:31 'de eklendi.

Torbalı’da yaşayan Roman yurttaşların tek temsilcisi konumunda bulunan Torbalı Selanik Göçmen Romanları Derneği’nde bayrak değişimi yaşandı. Derneğin yeni başkanı Çaybaşı Mahallesi’nin sevilen isimlerinden İdris Uzunkol oldu

TORBALI’DA faaliyet gösteren ve ilçede yaşayan Roman yurttaşların tek temsilcilisi konumundaki Torbalı Selanik Göçmen Romanları Derneği’nde bu akşam bayrak değişimi yaşandı. Uzun süredir dernek başkanlığı görevini yürüten Sezgin Keser, Çaybaşı – Yeni Mahalle Muhtar Adayı olmak için dernek başkanlığı görevini bırakma kararı almıştı. Bunun üzerine bugün yapılan toplantıda derneğin yeni başkanı; mahallede gençlerin uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklardan uzak durması için başta spor faaliyetleri olmak üzere yürüttüğü çeşitli çalışmalarla tanınan ve mahallenin sevilen isimleri arasında yer alan İdris Uzunkol oldu.

ÇAYBAŞILI GENÇLERİN İDRİS ABİSİ, GÖREVİ DEVRALDI

MERKEZİ Çaybaşı – Yeni Mahalle’de bulunan Torbalı Selanik Göçmen Romanları Derneği’nin yeni başkanı seçilen ve ilçede; Çaybaşılı gençlerin İdris abisi olarak tanınan İdris Uzunkol, bu akşam gerçekleşen toplantıda görevi Keser’den resmen devraldı. Dernek önünde kısa bir konuşma yapan yeni bakan Uzunkol, “Sezgin abimize derneğimize bugüne kadar verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde kendisinin tecrübelerinden istifade etmeye devam edeceğimizi ifade ediyor, çıktığı muhtar adaylığı yolunda kendisine başarılar diliyoruz. Torbalı Selanik Göçmen Romanları Derneği olarak Atatürkçü çizgimizden asla taviz vermeyeceğimizi, Roman yurttaşlarımızın sesinin ve taleplerinin ilçede daha gür duyulması için çalışmalarımıza ağırlık vereceğimizi de ifade etmek istiyorum. Son olarak gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yürütmekte olduğumuz çalışmalarımızı derneğimiz çatısı altında daha güçlü bir şekilde yürütmeye devam edeceğimizin de sözünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.