SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Şehit ve Gazi Derneği’nden teşekkür ziyareti

Bu haber 16 Nisan 2022 - 1:17 'de eklendi.

Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, dernek binasının açılmasında katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etmeye devam ediyor

2016 yılında zabıta memuru Ferhat Uysal başkanlığında kurulan Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz aylarda yeni yerine taşınarak protokol açılışını gerçekleştirmişti.

UZUN uğraşlar sonucunda eski İlçe Jandarma Komutanlığı binasına taşınan Torbalı Gazi ve Şehitleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, binanın açılmasında katkı sağlayan kurum ve kuruluşlara teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

BU kapsamda dün Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’i ziyaret eden Dernek Başkanı Ersin Daştan ve üyeleri, bugün de Torbalı Zabıta Müdürü İsa Ünlü’yü ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

DERNEK Başkanı Daştan, yaptığı açıklamada “Dernek binamızın açılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bu kapsamda ziyaretlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.