SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Seçkin Akademi 2. yılını kutluyor

Bu haber 15 Temmuz 2022 - 23:00 'de eklendi.

Tepeköy Mahallesi Barış Manço Sokak üzerindeki 2 katlı binasında eğitim hayatına devam eden Seçkin Akademi, kuruluşunun ikinci yılını kutluyor.Kurum Müdürü Yeşim Kart: “Tercih dönemi kayıtlı kayıtsız tüm öğrencilere ‘ücretsiz rehberlik hizmeti’ de veriyoruz” dedi.

KURUMDA, ilkokul birinci sınıftan, ortaokul sekizinci sınıfa kadar eğitim veriliyor. 9 derslikli ve 2 katlı olan binada teras katında muhteşem bir kantini de bulunuyor. Servis ve yemek hizmeti de veren Seçkin Akademi’nin Kurum Müdürlüğü’nü yapan Yeşim Kart, sabahçı ve öğleden sonra gruplar halinde yüzlerce öğrenciye eğitim verdiklerini söyleyerek, “Amacımız Torbalı’da kalıcı bir eğitim kurumu olmanın yanı sıra ilçedeki eğitim seviyesini bir üst seviyeye taşımak olacak” diye konuştu. Müdür Kart, ayrıca, “Son yapılan LGS sonuçlarına göre bir öğrencimiz 0,27’lik dilimde yer alarak, Torbalı’da ilk 5 öğrenci arasında da yer alarak büyük bir başarı elde etti” dedi.

GÜÇLÜ EĞİTİMCİ KADROSU

İKİ yıl önce eğitim hayatına başlamış olmasına rağmen büyük bir doluluk oranına ulaşan kurum, veli ve öğrencilerin taleplerini karşılamak adına büyük özverilerde bulunup güçlü adımlar attı. Deneyimli ve güçlü eğitimci kadrosu ile öğrencilerin en iyi seviyede yetiştirilmesine katkıda bulunan Seçkin Akademi, Torbalı’daki eğitim alanındaki açığı da kapatmak için önemli rol üstleniyor.

SINIFLARDA AKILLI TAHTA VE BİLGİSAYAR KULLANILIYOR

SINIFLARDA akıllı tahta ve bilgisayar kullanan kurum, verdiği üstün ve kaliteli eğitim anlayışı ile farkını gösteriyor. Öğrencilerin hiçbir ihtiyacını göz ardı etmeden ve onların fiziksel, ruhsal, akademik gelişimlerini ön planda tutan Seçkin Akademi’nin kurucuları ve akademik kadrosu, eğitim-öğretim alanına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Kurum Müdürü Yeşim Kart, “Eğitim-öğretim alanındaki yeni yaklaşımlar ve akıllı tahta uygulamalarını verimli kullanan kurumumuzun kadrosu, öğrencilerinin daima destekçisi olma noktasında çok kararlıdır” dedi.

‘ÖĞRENCİLERİMİZİN GELİŞİMLERİNİ İZLEMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUZ’

AKILLI tahta, bilgisayar ve tablet uygulamaları da dahil olmak üzere teknolojiyi aktif kullanan Seçkin Akademi, deneyimli öğretmen kadrosuyla öğrencilere bireysel ilgiyi sürekli yenilenen yayınları paylaşmayı, yeni sınav sistemine entegrasyonu da ihmal etmiyor. Torbalı’da yeniliğin ve deneyimin öncüsü olmayı hedefleyen Seçkin Akademi’nin Müdürü Kart, Torbalı’daki eğitim ve öğretimine katkı sunmaktan, öğrencilerinin gelişimlerini izlemekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Öğrencilerimizin başarısını daim kılmak için tüm kaynaklarımızı, ilgimizi, teknolojik ve alan deneyimimizi öğrencilerimizin tasarrufuna sunuyoruz. Nihai olarak Torbalı’daki ve çevre ilçelerden gelen öğrencilerimizin kaliteli ve üst düzey bir lisede öğrenim görme hayaline ulaşmalarına kendini adayan akademik kurucularımız ve eğitim kadromuz, bu anlamda öğrencilerin gereksinimlerini karşılayabilmek için tüm imkânlarını kullanıyor” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.