SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı sanayinin ilk balık ve ızgara evi açıldı

Bu haber 05 Temmuz 2021 - 1:15 'de eklendi.

100 KG BALIĞI BEDAVA DAĞITTI

Torbalı’da bulunan Atatürk Sanayi Sitesi 5538 Sokak üzerinde Fenomen Balık ve Izgara Evi görkemli bir şekilde kapılarını hizmete açtı. Açılışa özel gün boyu balık-ekmek, içecek ve meze çeşitleri ücretsiz olarak dağıtıldı. Ayrıca gün boyu sanayi içinde anons arabası ile duyuru yaptıran mekan, hıncahınç doldu. Bedava balık-ekmek yemek isteyenler mekana akın etti. Açılışa özel yaklaşık 100 kg sardalyeyi halka, ekmek arası yaparak dağıttıklarını söyleyen Kenan Yıldırım, “Bugün sanayideki herkes doya balık ekmek yedi. Helal-i hoş olsun” şeklinde konuştu.

HEM KİLOYLA HEM DE PİŞMİŞ

20 yıldır balık sektöründe olduğunu söyleyen Yıldırım, Fenomen Balık ve Izgara Evi’nde açılışa özel balık çeşitleri, ızgara çeşitleri, köfte, adana, urfa, pirzola, kuzu şiş, tavuk but, tavuk kanat, göğüs, tavuk şiş ve meze çeşitlerini hem kiloyla hem de pişmiş şekilde sunum yapacak. Sadece sanayi esnafını değil, tüm Torbalı halkını mekanlarına beklediklerini ifade eden Kenan Yıldırım, uygun fiyat ve yüksek kalite arayanların adresi olacaklarını dile getirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.