SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı sanayinin en şık restoranı açılıyor

Bu haber 02 Ekim 2021 - 15:01 'de eklendi.

Torbalı Atatürk Sanayi Sitesi’nde hizmet verecek olan Elmira Restaurant, kapılarını önümüzdeki Pazartesi günü açıyor. İşletme, sanayi esnafına paket servisle yemeklerini ayaklarına kadar götürecek!

ŞIK ve modern dizaynı ile alanında fark yaratacak olan işletme, uygun fiyatlarıyla da sanayi esnafının bir numaralı yemek yeme mekanı olacak.

BABA mesleğini sürdüren Mustafa Sözgelmez ve eşi Kamuran Sözgelmez tarafından açılan Elmira Restaurant’ta kahvaltı, sulu yemek, çorba çeşitleri ve ızgara yemekleri müşterilerin damak zevkine sunulacak.

GİRİŞİMCİ çift, hayallerini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söylediler.

ATATÜRK Sanayi Sitesi 5540 Sokak üzerindeki cami çaprazında faaliyete geçecek olan firmanın işletmecilerinden Mustafa Sözgelmez, ‘tadı damağınızda kalacak’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade etti.

YILLARDIR böylesine nezih, ferah ve şık bir mekan açmak istediğini anlatan Kamuran Sözgelmez adlı kadın girişimci, tüm sanayi esnafını mekanlarına beklediklerini dile getirdi.

İnstagram: Elmira_Restaurant

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.