SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Sanayi Sitesi kan ağlıyor

Bu haber 15 Temmuz 2022 - 23:04 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde bulunan sanayi sitesi çöplerle doldu. Sanayi sitesinde çalışan vatandaşlar, duruma isyan etti.

Nilda ALTIN OKAY- Torbalı’nın ekonomisinde önemli merkezlerden biri olan sanayi sitesinin çevresi inşaat atıkları, molozlar, klozet, lavabo, halı ve lastiklerle çöplüğe dönmüş durumda.

AĞZINA kadar dolup taşan çöp konteynerlerinin bile boşaltılmamasına tepki gösteren vatandaşlar, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin’e seslenerek, gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

TORBALI Sanayi Sitesi’nde çalışan vatandaşlar, moloz ve çöp dağlarına isyan etti. Vatandaşlardan biri, “İnsanlar çuval çuval çöp getiriyor, dökme diyoruz ama burası bu halde olunca herkes getirip döküyor. Rezil oluyoruz burada, rezillik. Yetkililer bir an önce müdahale etsin buraya, gelip kaldırsınlar. Kooperatif Başkanı bayramdan önce Torbalı Belediyesi’ni aradı ama hala gelen giden yok” diye konuştu. Kaynak: medyaege.com

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.