SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı PTT’de bir günde 3 bin işlem yapılıyor

Bu haber 03 Ekim 2022 - 4:42 'de eklendi.

Uzun bekleme kuyruklarının oluştuğu Torbalı PTT Şubesi’nde her gün yaklaşık 3 bin işlem yapılıyor. 7 gişenin hizmet verdiği kurumda vatandaşlar, işlemlerinin yoğunluğuna göre ortalama 15 dakika bekliyor

Torbalı PTT Şubesi ise dağıtımlarına ve maaş, destek ödemelerine devam ederek mesai saatlerinin dışında da çalışarak çalışmalarının temposunu arttırdı.

Torbalı PTT Şubesi’nde tebligat işlemleri, telgraf, havale işlemleri, hesap işlemleri, fatura ödemeleri, vergi ve ceza ödemeleri gibi pek çok işlem yapabiliyor. Ayrıca maaş ve yardım ödemeleri, yurtiçi ve yurt dışı kargo işlemleri gibi önemli hizmetler veriliyor.

Sosyal mesafeye göre oluşturulan sırada bekleyenler uzun kuyruklar oluşturarak bahçesinin dışına kadar çıktığı anlar oluyor. Sırada bekleyen onlarca kişi yedi gişe personelinin hızlı çalışmaları sonucunda ortalama 15 dakika sıra bekliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.