SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı polisinden büyük huzur operasyonu

Bu haber 25 Ekim 2023 - 23:20 'de eklendi.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında yapılan bölgesel huzur çalışması kapsamında 3 farklı bölgede sabit ve hareketli uygulama yapıldı.

ÇOK sayıda polis memurunun katıldığı uygulamada; 1788 Şahısın GBT sorgusu yapıldı, 389 araç kontrol edildi ve 46 iş yeri de denetlendi

YAPILAN çalışmalarda toplam 15 şahsın çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi, bunun yanı sıra çeşitli miktarlarda narkotik madde, çeşitli markalarda Tabanca, bıçak ve 9×19 fişek ele geçirildi. Ayrıca 11 şahsın yoklama kaçağı olduğu belirlendi. Umuma açık iş yeri denetimlerinde ise 11 iş Yerine ( Eksik Belge , Alkol Sunumu, Kapalı Alanda Sigara Tüketimi) idari işlem yapıldı.

TRAFİK kontrollerinde ise 31 Araç ve sürücüsüne 96 286 TL para cezası uygulandı. Yapılan açıklamada, “Türk Polis Teşkilatı olarak Halkımızın can ve mal güvenliği için suçla ve suçluyla mücadelemiz aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.