SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı polisi suçluların ensesinde! Hırsızlık çetesi çökertildi

Bu haber 10 Eylül 2021 - 1:44 'de eklendi.

Son zamanlarda üst üste başarılı operasyonlara imza atan Torbalı İlçe emniyet Müdürlüğü ekipleri suçlulara geçit veriyor!

PARK halinde iken çalınan bir motosikletin ve hırsızların peşine düşen Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polisler aynı gün hem motosikleti hem de hırsızları yakaladı. Ayrıca yapılan incelemede hırsızların farklı bir adreste de hırsızlık olayına karıştığını tespit eden polis ekipleri, laptop, fotoğraf makinası, pompalı tüfek, iş yeri kaşesi ve bir kurum kimliğini de ele geçirerek sahiplerine teslim etti.

OPERASYON önceki gün sabaha karşı gerçekleşti. Sabah saat 05.00 sıralarında SG isimli 22 yaşındaki bir kişi, park halindeki bir motosikleti çaldı. İhbar üzerine konuyu araştıran Torbalı Polisi MOBESE ve güvenlik kameralarını inceleyerek motorun bulunduğu adresi ve zanlının kimliğini teşhis etti.

SAATLER içinde motoru bulup zanlıyı yakalayan polis, aynı gece başka bir hırsızlık olayına da karıştığını belirlediği SG’nin üzerinden çıkan çalıntı malları sahibine iletti.

S.G’YE yardım ettiği düşünülen F.B isimli zanlı da tespit edilerek bulunduğu adreste yapılan aramada çalıntı olduğu degerlendirilen laptop, fotoğraf makinası, işyerine ait  kase, şahıs adına kurum kimliği, Pompalı tüfek ve bisiklet parçaları bulundu.

ÇALINTI malzemeler sahiplerine teslim edildi. Polis bu başarısı ile beş ayrı hırsızlık olayını aydınlattı. Her iki şahıs da çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.