SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı polisi sokak hayvanlarını unutmadı

Bu haber 04 Ocak 2021 - 13:08 'de eklendi.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 80 saat boyunca kesintisiz olarak süren yılbaşı sokağa çıkma yasağında sokak hayvanlarını unutmadı. Torbalı’da onlarca sokak hayvanı ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından beslendi, ilçenin çeşitli noktalarına mama bırakıldı. Torbalı polisinin bu davranışı hayvan severlerden tam not aldı.

İZMİR’DE Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 80 saat boyunca kesintisiz olarak süren yılbaşı sokağa çıkma yasağında sokak hayvanlarını unutmadı. Torbalı’da onlarca sokak hayvanı ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından beslendi, ilçenin çeşitli noktalarına mama bırakıldı. Torbalı polisinin bu davranışı hayvan severlerden tam not aldı.

İÇİŞLERİ Bakanlığı’ndan 81 ile gönderilen genelge ile sokağa çıkma kısıtlaması 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21.00’de başladı. 80 saat kesintisiz olarak sürecek olan sokağa çıkma yasağı 4 Ocak’ta saat 05.00’e kadar sürecek. Çok sayıda işyerinin kapalı olması nedeniyle sokak hayvanları 4 gün içinde besin bulmakta zorlanıyor.

YASAKLI günlerde can dostlarını düşünen Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçenin farklı noktalarını gezerek sokak hayvanlarını besledi. Ayrıca farklı sokaklara hayvanlar için mama bırakıldı. Torbalı polisinin bu davranışı hayvan severlerden tam not aldı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.