SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Polis Teşkilatı O’nu unutmadı!

Bu haber 10 Nisan 2021 - 12:30 'de eklendi.

Torbalı’da 2019’da öldürülen Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park’ın katili ile girdiği silahlı çatışmada vurulan polis memuru Yaşar Kahırlı, Polis Haftası’nda unutulmadı

29 ARALIK 2019’da gerçekleşen gasp ve cinayet olayında İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Fuat Park’ın katili Enver Yıldız, Torbalı’daki polis memurunu yaralamıştı. Ağır yaralanan polis memuru Yaşar Kahırlı, 1 yıl hastanede tedavi gördü. Şimdi Özel Efeler Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavisi devam eden Kahraman Polis, meslektaşları tarafından Polis Haftası’nda unutulmadı.

TORBALI İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener ve Torbalı İlçe Emniyet teşkilatı Kahırlı’nın fizik tedavi gördüğü Özel Efeler Rehabilitasyon Merkezi’ne gittiler. Tedavisinin olumlu geçtiği her halinden belli olan Kahırlı asansörden indiğinde karşısında çalışma arkadaşlarını görünce sevinci yüzünden okundu. Emniyet Müdürü ile pasta kesen Kahırlı, Polis Haftasını unutmayan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.