SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Pizza Tomato kapılarını açtı

Bu haber 02 Mart 2021 - 13:55 'de eklendi.

Bakanlar kurulunun dün akşam aldığı kararlar neticesinde kafe ve restoran gibi işletmeler sabah 07.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile müşteri almaya başladı.

ALINAN karar sonrasında Torbalı’daki kafe ve restoranlar da yüzde 50 kapasiteyle sınırlı olmak üzere müşteri almaya başladı.

TORBALI’DA hizmete girmeyi dört gözle bekleyen işletmeler arasında Pizza Tomato da bulunuyor.

KORONA virüs salgınına karşı alınan önlemler ve kısıtlamalar iller bazında kademeli olarak azaltılıyor. 4 gruba ayrılan risk haritasında İzmir, yüksek riskli iller arasında bulunuyor. Bu kapsamda Torbalı’da bulunan restoran, kafeterya, kıraathane, kafe ve pastane gibi işletmeler 07.00 ile 19.00 arasında yüzde 50 kapasite ile müşteri alabiliyor. Yasakların kalkmasının ardından Torbalı’da bulunan kafe ve restoranlar kepenklerini tekrar açtı. Açılan mekanlara bugün itibari ile tekrar müşteri gelmeye başladı.

PİZZA Tomato’nun sahibi Hüseyin Bayrak, “Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, kendisine çok teşekkür ediyorum. Uzun zamandan beri restoran ve kafeler kapalıydı. Mekanımızın açılmasından dolayı çok memnunum. Hijyen kurallarına da çok dikkat edicez, bundan sonraki süreç bizim için daha iyi olur inşallah. Allah sonumuzu hayır etsin” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.