SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Piri Reis, ailelerin yardımına koşuyor

Bu haber 15 Nisan 2022 - 1:00 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri ‘Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor’ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım kampanyası başlattılar.

ÖNCELİKLE mahalle muhtarından yakın çevrelerinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin listesini aldılar. Hayırseverlerin, öğretmenlerinin ve ailelerinin maddi desteği ile ihtiyaç sahibi aileler için gıda yardımında bulundular.

PİRİ Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri topladıkları paralar ile alışveriş merkezlerine giderek gıda malzemelerini satın alıp, ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulaştırdılar. Öğrencilerin bu güzel çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getiren aileler ile öğrenciler arasında duygulu anlar yaşandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.