SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı pazarında etiket fiyatları artıyor

Bu haber 23 Aralık 2021 - 2:18 'de eklendi.

Torbalı’daki semt pazarlarına Antalya’dan getirilen toprak mahsullerinin fiyatları cep yakıyor

SANAYİ yatırımlarına rağmen ilçedeki tarım faaliyetleri artarak devam ediyor. Hasadı yapılan ürünler iç pazarda ve dış pazarda alıcı buluyor. İlçenin verimli topraklarında hasadı yapılan mahsuller semt pazarlarının dışında fabrikalarda ham madde olarak da kullanılıyor.

TORBALI ovasında yetiştirilen ürünlerin çeşitliliği pazar tezgahlarında da kendini gösteriyor. İlçedeki pazar tezgahlarındaki zengin ürün çeşitliliğinden faydalanmak isteyenler İZBAN ile İzmir’in her noktasından bölgeye geliyor. Her hafta yüzlerce kişinin geldiği semt pazarında fiyatlar yükselmeye başladı.

İLÇEDE haftanın altı günü kurulan semt pazarlarında soğuk hava nedeniyle durgunluk yaşanırken fiyatlarda da artış yaşanıyor. Kış sebze ve meyvelerin hasadına devam edilmesiyle pek çok üründe fiyatlar düşerken, seralarda yetiştirilerek ilçeye getirilen toprak mahsullerinin fiyatları cep yakıyor.

TORBALI’YA ağırlıklı olarak Antalya’daki cam seralardan getirilen domates, biber ve salatalığın fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Öte yandan Torbalı’ya farklı illerden getirilen mahsullerin fiyatlarının yüksek olmasında nakliye ve aracıların etkili olduğu öne sürüldü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.