SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Pasaport Pizza’ya yoğun ilgi

Bu haber 01 Mart 2024 - 23:56 'de eklendi.

Hizmete girdiği günden bu yana Torbalı halkının yoğun ilgi gösterdiği Pasaport Pizza, gördüğü ilgiden dolayı oldukça memnun.

BAŞTA çocuklu aileler ve gençler olmak üzere ilçe halkının büyük rağbet gösterdiği Pasaport Pizza, paket servisi ile ev ve işyerlerine de hizmet veriyor. Günlük taze hamuru, kaliteli ürünleri ve uygun fiyatları ile her yaş grubuna hitap eden Pasaport Pizza, kısa sürede Torbalı halkının uğrak noktası oldu. Pizza, tavuk ürünleri ve hamburger menüsü ile damaklarda tat bırakan lezzetler sunan Pasaport Pizza müşterilerinden de tam not alıyor.

PAKET SERVİSİ DE BULUNUYOR

TORBALI halkının pizzayı çok sevdiğini belirten işletme sahibi Tuncay Birtane, “Torbalı halkının pizzaya olan ilgisini biliyorduk. Bu nedenle ilçemize Pasaport Pizza gibi dev bir markayı kazandırdık. Hizmete girdiğimiz günden bu yana da müşterilerimizin yoğun ilgisini gördük. Pizza çeşitlerimiz, tavuk ürünlerimiz ve hamburger çeşitlerimizle müşterilerimize hizmet veriyoruz. Günlük taze hamurumuz ve kaliteli ürünlerimizle müşterilerimizden de çok olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.