SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Özü Çocuk Gündüz Bakımevi’nde erken kayıt fırsatı

Bu haber 30 Ocak 2021 - 11:10 'de eklendi.

18 Şubat tarihinde eğitim hayatına ‘merhaba’ diyecek olan Özü Çocuk Gündüz Bakımevi’nde 2. dönem erken kayıt fırsatı kampanyası başladı. Bu kapsamda sınırlı sayıda kontenjana yüzde 10 indirim uygulanacak.

OKUL öncesi yaştaki çocuklara oyun ve eğitimi iç içe vererek onları geleceğe hazırlayan Özü Çocuk Gündüz Bakımevi 2-6 yaş çocuklar için 2020-2021 ikinci eğitim öğretim dönemi kayıtlarına başladı. Bu kapsamda sınırlı sayıda kontenjana yüzde 10 indirim uygulayacak olan okulun yetkilileri, fırsatın kaçırılmaması için acele edilmesi gerektiğini söylediler.

TORBALI’DA faaliyet gösteren, tecrübeli eğitim kadrosu, çocukların mutlu olacağı ortam, ulaşım kolaylığı, sağlıklı ortam her ailenin güvenle çocuklarını göndereceği Özü Çocuk Gündüz Bakımevi’nde erken kayıt fırsatı sürüyor. İlçenin en donanımlı ve en iyi gündüz bakımevleri arasındaki yerini almaya hazırlanan Özü Çocuk, kampanyalı fiyatları için Torbalılıları okula davet etti.

BAKIMEVİ yetkilileri yaptığı açıklamada,  “Okul öncesi eğitim esnasında çocuklar, diğer çocuklarla sosyalleşmeyi, birlikte hareket etmeyi ve paylaşmayı öğreneceklerinden, bunun okulda büyük faydasını görüyor. Okulda hayati bir öneme sahip olan bu süreç, daha önce öğrenilirse, hem eğitim alanında hem de sosyal alanda çocuğunuzun çok daha başarılı olmasının önü açılacaktır. Matematik etkinlikleri, çocuk şarkıları, sanat etkinlikleri, parmak oyunları gibi birçok etkinlik okul öncesi eğitimin içerisinde bulunmakta ve çocukların gelişimine ciddi anlamda katkı sağlamaktadır” dedi. Özü Çocuk Gündüz Bakımevi İletişim: 0 554 554 11 13

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.