SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı ovası, binlerce kişinin ekmek kapısı oldu

Bu haber 03 Ocak 2024 - 23:54 'de eklendi.

Torbalı Ovası’nda dört mevsim devam eden tarımsal faaliyetler, üreticiye kazandırdığı gibi tarım işçilerinin de yüzünü güldürüyor.

TORBALI Ovası verdiği mahsullerle üzüm, zeytin, sebze ve meyve üreticilerinin yüzünü güldürürken, binlerce tarım işçisinin de yaz-kış ekmek teknesi olmaya devam ediyor.

ÜZÜM hasadı tamamlanan bağlardan ip kesimi, budama, yüksek sistem bağlarda tellerin gerilmesi, budanan bağların bağlanması, çift sürülmesi, gübreleme gibi çalışmaların sonrasında; bağlarda filize yapılması, ölü kolların toplanması, üzüm salkımı düzeltilmesi, ilaçlaması, sulanması gibi çalışmalarla işçilerin mesaileri devam ediyor.

ÜZÜM zamanı salkımlar standart hale getirildikten sonra üzümlerin kesimi ve kurutulması yılın dört mevsimi belirlenen plan dahilde tarım işçileri tarafından yapılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.