SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı otoban gişelerinin fiyatları değişti

Bu haber 27 Ekim 2023 - 6:52 'de eklendi.

Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gece yarısı itibariyle zam geldiğini duyurdu. Bu zam doğrultusunda ilçe sakinlerinin yoğun kullandığı İzmir – Çeşme ve İzmir – Aydın otoyollarına da zam geldi.

KARAYOLLARI Genel Müdürlüğü, otoyol ve köprü ücretlerine gece yarısından itibaren zam yapıldığını duyurdu. Karayolları Genel Müdürlüğü, “Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir” açıklamasıyla ücretlere zam geldiğini duyurdu.

GELEN zamlarla birlikte İzmir – Çeşme Otoyolu  geçiş ücreti otomobiller için 13 TL oldu. Torbalı’yı kapsayan giriş olan İzmir – Aydın Otoyolu geçiş ücretleri ise otomobil için 18 TL oldu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.