SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı OSB’nin doğalgaza kavuşmasına az kaldı!

Bu haber 22 Eylül 2022 - 2:23 'de eklendi.

Lojistik avantajı ile birlikte İzmir’e en yakın organize sanayi bölgelerinden biri olan Torbalı OSB’ye doğalgaz müjdesi geldi.

YAKLAŞIK bir aydır Torbalı Organize Sanayi Bölgesi’ne doğalgaz götürmek için boru hattı döşeme çalışmaları devam ediyor. Yeni yatırımlarla büyümeye devam eden sanayi alanına giden çalışmalar şu sıralar Özbey-Yeniköy arasında sürüyor.

TÜRKİYE’DE son dönemde ekonomik büyümenin lokomotifi haline gelen sanayi sektöründe artan yatırımlar Torbalı OSB’ye de ilgiyi artırdı. Tamamı sanayicilere ait olan 42 sanayi parselinin yer aldığı bölgede, 30’u aşkın fabrikada üretim sürerken, yılsonuna kadar 5 fabrikanın daha üretime geçmesiyle işletme sayısı 35’e yükselecek.

TÜM sanayi tesislerinin kurulması halinde 15 binin üzerinde kişiye istihdam sağlayacak bölgeye büyük katkı sağlayacak olan doğalgazın bölgeye ulaştırılmasının 1 aylık süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.