SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı Orman Müdürlüğü fidan dağıtımı yaptı

Bu haber 30 Mart 2022 - 4:38 'de eklendi.

Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle Torbalı Orman Müdürlüğü tarafından vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı. Yetkililer, fidan dağıtılması sırasında Orman Haftası ile ilgili bilgiler verdiler.

TORBALI Orman Fidanlığı Müdürü Ali Sarıbaş, ormanın ülke ve insan yaşamındaki önemini anlatarak, “Ormanları korumak, orman ve doğa sevgisini çocuklarımıza aşılamak bize düşen önemli bir görevdir” dedi.

İZMİR-Aydın asfaltı üzerinde bulunan fidanlık önünde düzenlenen etkinlikte Orman Fidanlık Müdürü Sarıbaş, etkinlik hakkında bilgi verdi.

DÜNYA Ormancılık gününün 1971 yılından itibaren bütün Dünyada kutlanmakta olduğunu hatırlatan Sarıbaş, şunları aktardı: “Ülkemizde de 1971 yılından beri Mart ayında ‘Dünya Ormancılık Günü’ kutlanmaktadır.

TORBALI Orman Fidanlık Müdürlüğü olarak da biz bugün Dünya Ormancılık günü vesilesiyle ilçe halkımıza fidanları ücretsiz olarak dağıtarak fidanların toprakla buluşmasını sağlayacağız. Bugünümüz hem Türk ormancılığına, hem Dünya ormancılığına hem de vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.