SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı okullarının uluslararası başarıları artıyor

Bu haber 13 Temmuz 2021 - 2:03 'de eklendi.

Torbalı okullarının gerek Erasmus+ gerekse e-Twinning projelerindeki başarı grafiği yükseliyor.

ÖNCEKİ gün İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Nevvar Salih İşgören kampüsünde gerçekleştirilen uluslararası projeler ödül programında başarılı okullara ve öğretmenlere ödüller verildi.

KAZIMPAŞA İLKOKULU E-TWİNNİNG OKULU OLDU

AVRUPA Birliği destekli e-Twinning projelerinde kalite etiketi alan projeler sahiplerini bulurken, projede ileri düzeye çıkan okullar da belgelerini aldı. Torbalı ilçesinden Kazımpaşa İlkokulu e-Twinning Okulu olarak kalite ödülü kazandı. Ok müdürü Erkan Bilik’in de davet edildiği odul töreninde Kazımpaşa İlkokulu öğretmenleri Sultan Çavuş ve Dilek İşbilir kurucusu oldukları Topla, Dönüştür, Kullan” isimli geri dönüşüm projesi ile Ulusal Kalite ödülünü almaya hak kazandılar. Okulun e-Twinning projelerindeki başarıları Kazımpaşa İlkokulu’nun e-Twinning okulu belgesi almasını sağladı.

CEYLAN ALKAN STAND AÇTI

TORBALI Anaokulu’nun başarılı öğretmeni Ceylan Alkan’ın Sıfır Atıkla Kodluyorum isimli uluslararası projesinde oluşturulan ürünleriyle bir stand kurdu. Stand İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi ve diğer katılımcıların büyük beğenisini aldı.

TÜRKİYE DİREKTÖRLERİ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BELGE VERDİLER

E-TWİNNİNG Avrupa ve Ulusal kalite ödülleri alan Torbalı öğretmenleri Torbalı Anaokulu’ndan Sıfır Atıkla Kodluyorum, Smart Kids with Steam, Okullar Çiçek Açsın, 100 Güne 100 Kitap projelerinin sahibi Ceylan Alkan, Sultan Abdülhamit İlkokulu’ndan 7 Bölge 7 Kültür isimli projenin sahibi Pınar Irmak, Kazımpaşa İlkokulundan Topla, Dönüştür, Kullan projesinin kurucuları Sultan Çavuş ve Dilek İşbilir, Key Koleji’nden Eğitime Yeni Bakış: Web 2 isimli projenin sahibi Misket Köksal, Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl İlk/Ortaokulu’ndan  Yapıyorum, Heyecanlıyım, Paylaşıyorum, Mutluyum isimli projenin sahibi Hasret Baytekin Torbalı ilçesinin gururu oldular.

Öğretmenlerin kalite belgelerini e-Twinning Türkiye Direktörleri ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi takdim etti.

Torbalı öğretmenlerin uluslararası projelerde aldıkları kalite etiketleri ve başarılı çalışmaları Torbalı ilçesinin uluslararası projelerdeki grafiğini yükseltti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.