SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı öğretmenleri WEB2 seminerleri veriyor

Bu haber 07 Nisan 2021 - 15:36 'de eklendi.

Eğitim alanında dijital teknolojilerin kullanımının artmasıyla birlikte öğretmenler tarafından yeni teknolojilere eğilim daha fazla arttı.

Özellikle küresel salgın döneminde uzaktan eğitim uygulamalarının başlaması dijital materyal hazırlama ihtiyacına neden oldu. Öğretmenler internet tabanlı programlar kullanarak öğrencileri için farklı görsel ders materyalleri hazırlıyorlar. Web2 araçları olarak adlandırılan yeni uygulamalar sayesinde öğretmenler internet üzerinden çalışma metinleri, animasyonlu alıştırmalar, grafik tasarım, afiş ve daha bir çok dijital eğitim materyali hazırlayabiliyorlar.

CEYLAN ALKAN BİR ANAOKULU ÖĞRETMENİNDEN FAZLASI

Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Web2 Araçları Seminerleri başladı. Öğretmenlere online olarak verilen seminerlerin ilkini Torbalı Anaokulu Öğretmeni Ceylan Alkan verdi. Yaklaşık 80 öğretmenin online olarak katıldığı Web2 seminerinin konusu “Liveworksheets” yani canlı çalışma sayfaları idi. E-Twinning projeleri yapan ve kendini her alanda geliştiren Ceylan Öğretmenin böylesine ileri teknoloji bir semineri başarıyla sunması büyük takdir topladı. Seminere katılan tüm öğretmenler ancak akademisyenlerin sunabileceği bu kadar iyi bir semineri sunan Ceylan Alkan’ı bir anaokulu öğretmeni olarak çok başarılı buldular.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.